Назва страви |
Вага |
Ціна |
Борщ український з солоною пiдчеревиною (соковита свинина, квасоля, свіжі овочі, подається з підчеревиною, часником, зеленою цибулею, сметаною та хлібом) |
300/50/50 г |
129,00 |
Юшка рибна (зварена на рибному бульйоні, подається зі шматочками сьомги та запашною зеленню) |
300 г |
79,00 |
Сирний крем-суп (крем-суп на основі м’якого сиру) |
300 г |
69,00 |
Грибний крем-суп (крем-суп з печерицями та оливковою олією) |
300 г |
75,00 |
Легкий суп з курячої грудки та домашньою лапшою (подається з перепелиним яйцем) |
300 г |
57,00 |
Фірмова окрошка (сезонне меню) (готується на основі мацуна з додаванням свіжих огірків, цибулі та зелені) |
300 г |
75,00 |