Назва банкетної страви | Вага, грами | Ціна, грн |
---|
ХОЛОДНІ БАНКЕТНІ ЗАКУСКИ |
Буженина по-домашньому (маринована і запечена свинина за спеціальним рецептом) | 100 | 62,00 |
Ковбаса по-домашньому (смачне українське блюдо) | 100 | 62,00 |
Холодець по-домашньому (готується зі свинини і курки з додаванням часнику і свіжої зелені) | 450 | 119,00 |
Рулет курячий з грибами (соковите куряче стегенце фаршироване печерицями) | 100 | 59,00 |
Рулет курячий з зеленню (соковите куряче стегенце фаршироване омлетом і зеленню) | 100 | 59,00 |
Рулет курячий з курагою (соковите куряче стегенце фаршироване курагою) | 100 | 59,00 |
Куряча печінка | 100 | 45,00 |
Язик заливний | 100/300 | 119,00 |
Рибка заливна (лосось) | 100/300 | 159,00 |
Короп фарширований | 100 | 42,00 |
Щука фарширована | 100 | 55,00 |
Рибна тарілка (оселедець і скумбрія заправлені олією і цибулею, грінки, обсмажена картопля на вершковому маслі) | 100/100 / 30/50/50 | 139,00 |
Помідори фаршировані (з додаванням м’якого сиру і часнику, зелені) | 150 | 49,00 |
Валовани «Блаженство» | 1 пор. 2 шт. | 55,00 |
Млинці з червоною ікрою | 1 пор. | 119,00 |
ДРУГІ БАНКЕТНІ СТРАВИ | | |
«Крученики з грибами» (відбивна зі свинини фарширована смаженими грибами) | 150/50 | 59,00 |
«Крученики з чорносливом” (відбивна зі свинини фарширована чорносливом) | 150/50 | 59,00 |
Фарширований перець (домашня свинина, соковита морква, цибуля, рис і сметана) | 2 шт. | 65,00 |
Голубці по-домашньому (домашня свинина, соковита морква, цибуля, рис і сметана) | 2 шт. | 65,00 |
Шніцель святковий (домашня свинина, шинка, сир і запашна зелень) | 2 шт. | 99,00 |
М’ясна тарілка по-селянськи (гаряча рулька, буженина, ковбаса з маринованими сливами) | 1 кг | 399,00 |
Ребро свиняче з цитрусовим соусом | 100 | 59,00 |
Ребро свиняче в соусі з чорносливом | 100 | 59,00 |
Млинці з м’ясом | 1 пор. | 65,00 |
Котлета по-домашньому (рубана зі свинини) | 120 | 52,00 |
Медальйони з телячої вирізки з чорносливом (ніжне філе телятини і чорнослив) | 1 пор. | 199,00 |
Долма апетитна (виноградне листя фарширований телятиною, подається з соусом мацун) | 200/50 | 96,00 |
Качка фарширована яблуками | 100 | 59,00 |
Запечена курочка з хрусткою скоринкою (запечений окорок) | 100 | 37,00 |
Ескалоп з ананасом (ніжне куряче філе, сир і шматочки ананаса) | 150 | 59,00 |
Ескалоп з грибами (ніжне куряче філе, сир і смажені гриби) | 150 | 59,00 |
Котлета по-київськи (ніжне куряче філе, вершкове масло, в хрусткій паніровці) | 150 | 87,00 |
Котлета «Метро» (ніжне філе індички з вершковим маслом і зеленню в хрусткій паніровці) | 150 | 87,00 |
Торбинки з рибою (сьомга і ікра в вершковому соусі) | 1 пор. | 99,00 |
Торбинки з грибочками в вершковому соусі | 1 пор. | 69,00 |
Картопля в духовці з часником | 200
| 49,00 |
ФУРШЕТНИЙ СТІЛ |
Шпаги «Смак Італії» (черрі, моцарелла, прошутто, ковбаса салямі) | 300 | 250,00 |
Шпаги закусочні сирні (тверді сири 3-х видів, виноград) | 300 | 199,00 |
Традиційна українська закусочка (сало генеральське, запечене сало, бекон, хліб) | 300 | 149,00 |
Закуска рибна (оселедець на картоплі, канапе з сьомгою с / с, канапе з ікрою) | 100/100/100 | 189,00 |
Фруктовий букет (сезонні фрукти) | 500 | 110,00 |
Овочевий букет (перець солодкий, морква, селера, огірок, сирний соус) | 150/150 | 89,00 |
Пиріжки з м’ясом | 100 2 шт. | 39,00 |
Пиріжки з грибами чи капустою | 100 2 шт. | 35,00 |
БАНКЕТНІ ДЕСЕРТИ |
Торт «Наполеон» | 100 | 45,00 |
Тістечко «Тірамісу» | 100 | 45,00 |
Чізкейк сирний | 100 | 45,00 |
Львівський сирник | 100 | 45,00 |